výstižné, ale... co hledáš ty? Proč píšeš básně? Proč je psali oni? Pár otázek, ale přece jen mě to donutilo se zamyslet, k čemu jsou? ;)
19.09.2007 17:57:00 | dream in emptiness
Měl bych závidět všem
co dohlédli dál,
kteří měli víc sil
a prostředků
aby se přiblížili svým cílům ...
.... a přece jim nezávidím,
protože na své překotné pouti
jim již nezbyl čas
na to toužit a prožít
to co já jsem prožil
... ve svých snech ...
18.05.2007 02:39:00 | HarryHH
Hledám a nenacházím,
to, co jsem neztratila,
to, co mi nikdo neukradl,
to, co jsem ani nerozbila...
Hledám to, co jsem nikdy neměla.....
Krásná... Doufám, že aspoň ty to máš.;)
15.05.2007 19:32:00 | prostějanek