Kat..
Anotace: přítel..?jeho změna nemusí být vždy k dobrému..;) měla sem tě ráda ;-)
V zajetí osudu,my spolu spoutaní,
Všednosti utíkáš,verše jsou napsaný.
V tý velký knize,co nad námi visí,
Spolu čtem drze,co si kdo myslí.
Padáme níž,ty i já,spolu,
Teď jsme si blíž,letíme dolů.
Ruku v ruce,pohled zasněný
Ústa jsou semknutá,proč už se nesmějí?
Máš být můj přítel,máš mě mít rád,
A ty jsi mých citů..krvavý kat..
Přečteno 399x
Tipy 4
Poslední tipující: angelicek, Dark Angelus, Holis, mauvais-ange
Komentáře (3)
Komentujících (3)