Anotace: Promiňte mi ten pesimismus, ale i takový je svět... Alespoň z mého pohledu...
:)...peklo...počkej..nemluvili jsme nedávno o andělech?...začínáš mi nahánět hrůzostrašné představy:)
(P.S.:..tam to, o čem jsi mluvila...asi to mám...jo a možná ti to někdy i půjčím;)
15.05.2007 20:17:00 | Lizzzie
Hm,pravdepodobne celkom výstižný popis pekla...ja som sa tiež pokúšalapodať ten svoj...nazvala som to "Predpeklie", tak ak sa ti bude chcieť,skús porovnať naše temné vízie:-)
15.05.2007 20:08:00 | gallatea
prečo smutné... skôr z veľkej časti mi to pripadá len ako zhodnotenie toho, čo je aj tak pravda... veľmi dobré.
15.05.2007 19:50:00 | Evel
pesimismus ani ne.. ono to tak opravdu někdy je.. je to spíš smutné ..))
15.05.2007 19:37:00 | Najlin