Po schodech do nebe
Ve hvězdách vyčetl,proč stojí za to žít
A do malého ranečku si duši sbalil
Na cestu se vydat,za nosem jít
Pod ním peklo
Před ním schody do nebe
Kovaný řetěz,a dvěře zavřené
Zmateně zaklepe
Kdo jen mu otevře?
Zpěvěm větru nežně tu uspáván
Došel až k nebi
Však přišel nepozván
Spanilá princezna
Se jménem,bez jména
Kdysi ji miloval...a ted ji proklíná
Komentáře (0)