Upírka
Anotace: Přečtěte a ohodnoťte....
Rozdávám polibky každou noc
Mé polibky však mají tajemnou moc
Jsou bolestivé a smrtelné
Známky po nich jsou zřetelné
Od zubů dvě díry a krev žádná
Jsem mrcha, krásná a zrádná
V tělě člověka život uniká
Má touha náhle utichá
Když do očí mi pohlédneš
Jen mrtvo a smutek zahlédneš
Miluji lunu, jen ta mne zná
Jen její světlo mi sílu dá
Tu tajemnou sílu upíra
Co je mrtvý a stále umírá,...
Komentáře (2)
Komentujících (2)