Řekni
Anotace: ...jedna trochu pozitivní...
Řekni, kdepak si oči umýváš,
že v nich pět set oveček máš?
A kdepak tělíčko si vlažíš,
že jemnost hedvábí se mu nevyrovná?
- řekni kde - že je sladší jak karamelové lízátko...
Řekni jaký zázrak to piješ,
že by bylo hřích přirovnat tvůj hlásek ke
stříbrnému andělu.
Řekni, kdepak pero si kupuješ,
že když dopis píšeš je jako z mandlového inkoustu.
Řekni, kdepak spíš,
že počasí a krajina v tvé duši jsou čisté jako
studánka.
Řekni, jak je možné někoho milovat celým srdcem a nezešílet...
Komentáře (0)