Snění
Anotace: ...cokoliv jsem...(4/2005)
Má láska často mívá,
tisíce tváří v nichž se skrývá.
Tím tvým věčným sněním,
v to co chceš se rázem měním.
Jsem podmanivá květinová vůně,
přivoníš a tvé srdce šílí, stůně.
Jsem krásný úsměv co tě laská,
jsem tvá bezejmenná kráska.
Jsem tajný hlas, co rtům tvým velí,
neboj se a buď víc smělý.
Jsem okov co tě připoutává.
Jsem ta, co se ti odevzdává.
Komentáře (0)