Taky jsem si kdysi chtěla napsat epitaf (jen tak pro jistotu), ale nikdy jsem nevěděla co by tam mělo být. Něco o mě, něco co bych ještě chtěla sdělit? A komu? Světu? Mým blízkým? Ale to co jsi napsala Ty...To je ONO. Krátké, výstižné a bez zbytečných teatrálností. Nezbývá mi než dát 100%.
16.06.2007 14:51:00 | longing
Osobně se mě hluboce dotklo - moc pěkné. Ano, naši zemřelí si nepřejí abychom plakali.....ale když je to tak strašně těžké /a už mám zase slzy v očích/.
18.05.2007 08:49:00 | Theara