Oplácím pusinku ... odmazávám smutek ze rtů ... usměj se na mě, holčičko ... kdyby ti to s tím úsměvem nevyšlo, tak níže napíšu něco strašně vtipnýho, což ten úsměv vyloudí. Jdu na to.
Můj penis je ledoborec. Prolomí ledy frigidního moře.
To aby asi řekl Julio Iglesias, to je takovej španělskej Karel Gott.
Možná by to řekl i samotný Kája. A vlastně i Felix Slováček.
Tři samci v chalupě.
18.09.2007 08:01:00 | smudlinek
... Tvá pokladnice je otevřená ... pořád ... myslím ... tohle je paráda ...
17.05.2007 10:53:00 | JardaCH
... mám takovou pokladnici ... ve skále ... se otvírá jen jednou za několik let ...
16.05.2007 12:50:00 | Marcella
Krásná vzpomínka. S léty budou návraty častější a vzpomínky hezčí a ještě milejší.
Moc hezky napsáno.
16.05.2007 12:15:00 | s.e.n
Muž...docela
Bylo to jako by
sopka poprvé
ožila
láva
lavina překvapení
vyděsila ho
intenzita stahů
vyděsila?
nevzpomínal si
co ho k tomu
přivedlo
řeči kluků?
holek?
Věci se daly
do pohybu
po prvně
rozpohybovaném mužství
16.05.2007 12:14:00 | smudlinek