nebojím se bouře
Anotace: sepsáno s prvním bleskem...
Té noci přišla bouřka
Blesky barvy fialek na černé hlíně
se proplétaly za zvuku vlastních zpěvů oblohou
Té noci jsem ozářena světlem tančila po temném pokoji a smála se jejich síle
Té noci,kdy jsem chtěla zemřít
Komentáře (3)
Komentujících (3)