Gvoľby
Zlodej vraj nie je zlodej
právom na preplesk súci
zákon na mŕtvom bode
právnickí baranbuci
vydávajú za božstvo
hodné obecnej úcty
čím väčšie kmínov množstvo
kmínom guláš zahustí
predvolebný - po voľbách
tak ako zákon káže
čo ich po ľudských prosbách
muníciou mušej ráže
King Konga pobavíme
jedným šmahom nás zmetie
pod koberec tieň v dyme
gorilí.. ?? - čo to pletie?
Přečteno 592x
Tipy 5
Poslední tipující: PIPSQUEAK, gallatea, ZILA78
Komentáře (1)
Komentujících (1)