Možná tomu nebudeš věřit, ale voli se volí, neb je volí taky voli. Nebuďme voly a volme, ale nevolme voly.
Nemůžu dát tip, básnička poňouká voly k nepravostem.
P.S.:Sem Ti věnovala jednu pidiaturní jednoduchou hádanku, mrkni naň někdy a uhodni, Aťan neuhodl:-)
15.04.2012 10:02:25 | Kropydlína Škopounová