Anotace: čti a uvidíš!
a mě se tam to slovo zrovna líbí...musím říct, že bych nikdy nevěřila, že se u politické básně pobavím...jo, a počkám si, co napíšeš ve třiceti...
14.05.2012 23:43:20 | LI13
...dle mého názoru se politická střelba dá dělat elegantněji, ale proti gustu...
18.04.2012 18:39:07 | Ayla