Bílý kůň
Otrok mocného pána
Nepozná příštího rána
V krabičce od sirek
Srulován papírek
Rozsudek pro kmána
Láhev hořké tekutiny
Prázdný pohled, tečou sliny
Jeden, druhý, třetí lok
Věru důležitý krok
Pro přiznání viny
Porota, soud
Lží sprostých proud
Mění činy
Ve zločiny
V rohu kruhu kout
Na bílého koně čeká již Zubatá
Slzy v očích, obličej od bláta
Oprátka kolem krku
Obětí hladových vlků
Tak totiž vládnou Prasata!
Přečteno 471x
Tipy 2
Poslední tipující: Oxík, Tanecnice
Komentáře (1)
Komentujících (1)