O sbírce rozumů
Anotace: Někdo nic jiného snad ani neumí než zdát se chytrým být jen sbírat rozumy...
v projevu potom jak kazatel dát to dál
to nemá vrozeno to léta trénoval
kde to jen uplatnit ten někdo přemýšlel
určitou představu v hlavě své dávno měl
pultíky řečnické před nimi lavice
parlament či senát pravice levice
co leader při volbách brzy se osvědčil
v projevech plamenných voliče přesvědčil
o všem a o ničem hovořit dovedl
již coby politik sbírku svou předvedl
Přečteno 491x
Tipy 2
Poslední tipující: Hesiona-Essylt
Komentáře (1)
Komentujících (1)