Zákonodárně po Česku?
Anotace: Co „pracně“vytvoří parlament český to snad jen zpočátku zdá se být hezký....
co kliček dvojsmyslů manévrů skrývá
na to se později se zlostí dívá
Není zde zákona s jediným výkladem
každý z nich je toho nezvratným příkladem
z deseti expertů má názor každý jiný
to jenom stvrzuje zákonodárné činy
Je za tím nedbalost či něčí loby
o tom všem my všichni víme jen houby
schvalují „neví“ co někdy i pod vlivem
lidem pak nezbývá než hledět s údivem
Komentáře (0)