politik Bárta
Anotace: 15.04.2012 nová báseň báseň číslo 22: jmenuji se Bárta
jmenuji se Bárta
a
jsem skvělý mladý muž
který chce celému národu zahrát tuš
o tom
že jen láska, cit a pohoda
je smyslem mého konání pro blaho celého českého národa
a proto jsem šel do politiky bojovat s VV
v pevném šiku
všichni jako jeden muž
blaho nárada jsem dokázal skoro získat už
než
Nečas s Kalouskem
a jejich parta
našli v poslankyni Kočí zalíbení
a
přes její malou pipinu
přistřihli mi moji ofinu
a
já zůstal v boji jen sám a sám
a
proto v Plzeňské kraji se musím hejtmanem teď stát
abych svému plzeňskému lidu
přinesl to co by chtěl ze života mít
a to blahobyt a na kradení jenom klid
Komentáře (0)