PRAVDO A LÁSKO...
Když láska v koutě stojí
a lež ti plijí do tváře
pravda žít se bojí
zoufalců plný žaláře
jdeš, hledáš spásy světlo.
Však všude zmar a peklo!
Když spravedlnost pokulhává
korupce bují z leva, z prava
a z obrazovky na tě hledí
nenasytná tlama hahí
falešnou kartou s tebou hrají
a na tvou toleranci spoléhají
Pak třeba znovu povstat lidé
než pro oči nám jen pláč zbyde
Vždyď důvěra, ta zneuřita byla!
Pravdo a lásko, kéž bys zvítězila.
Přečteno 594x
Tipy 4
Poslední tipující: Rootness, Jeněcovevzduchukrásného, HarryHH
Komentáře (3)
Komentujících (3)