Žil jsem v područí
Komunistu
V hlavě mi hučí
Bože, Kristu….
Jak rychle uzrály
Zase shnily
Ani špačci
Nestíhali
Je nespravedlnost,
Že je mají v erbu
Ty třešinky
Nejraději tedy Chrupky
Ale přijde na to…i višně !
A tady se snoubí sladko s kyselostí
Jsou tu pořád
A pořád nám hrozí pěstí !!
Tak pozor na ně,
Lide
Než promluví jejich zbraně
Dnešní korupčníci hájící světový pořádek
Jsou na …..
Všimněte si, vynechal jsem řádek
Mám strach !
Jaké ovoce nám znechutí ??