Anotace: Blíží se závěr roku 2012 a 26000-ti letého cyklu. Dnem 21.12.2012 se nastartuje nový cyklus. Co přinese? Nevím, jen si myslím, že je čas začít jinak a vzít to pořádně od podlahy.
Ano, tak - a hrr na ně! :-)
11.01.2013 00:12:34 | LVCIVS VINICIVS TORQVATVS
LVCIVS VINICIVS TORQVATVS
moc ti děkuji krásná ženo za tvůj komentář a odvahu. Mělo by nás být víc a měli bychom dokázat i našim dětem, že jsme lidské bytosti, které vnímají, myslí a mají duši. Nejsme žádné onuce s kterými si lumpové můžou dělat co chtějí. Nazí a sobe rovni se rodíme a nazí taky umíráme. Neboť hmotné statky a materiální stránky si sebou na druhý břeh vzít nemůžeme. Bohu díky. A skládat účty za některé hříchy budem muset všichni bez vyjímky, od toho závisí naše další reinkarnace a poslání buď zpátky na zem a nebo jinam. Tak na to mysleme a nenechme si od negací ničit život sami sobě a hlavně našim dětem.
Přeji ti krásný víkend.
Guru/Martin Hron
11.01.2013 14:05:40 | guru1