Indiánci
Anotace: Menší propaganda. :-D
Indiánci ovládli nám sever Čech!
Píše zpráva v novinách.
Pojem totalita, STB, jsou zaprášená jména.
Makat budeš dnem i nocí,
stejně jako dnes.
Ještě musíš říct: Práci čest!
Nápady tvé jsou společné,
za což ti děkujem.
No moment!
Za děkujem přece nekupujem.
Máš-li koule vystoupit z davu,
veřejně se přihlas a vol TOPku.
A když už se o politiku nezajmáš, nezoufej.
Stačí hodit hlas jako každej frajer.
Komentáře (0)