První prezident – humanista,
druhý – nerozhodná povaha,
třetí - nešťastník z povolání,
čtvrtý – nerozhodný stařík,
pátý – zločinec, komunista,
šestý též zabíjet neváhá,
sedmý, co nevzal, neodklání,
osmý bez zásluhy září,
devátý – zrádce a ubožák,
desátý s láskou staví pomník,
jedenáctý spolkl všechno moudro,
dvanáctý – celebrita z lidu
Nechci vypadat jak nezdvořák,
je jedno Venca nebo Toník,
nemusí ani šířit tklivé dobro
Jen zlomit tu dlouholetou bídu…