Anotace: ...
Pro dnešní výročí
už se svět netočí,
bliklo a vyhaslo,
jak fronta na máslo.
Jsme hrdí občané,
kdo jme nás, dostane!
Lenin nás nedostal!
"Aby ses neposral..."
kdo jme???
08.11.2012 00:28:43 | Robin Marnolli
Doktor Rath je jat a kdo jme hřebíčka?
08.11.2012 06:36:25 | vkl
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?