Anotace: ...
Náš lid - jsa zmaten - neví, co chce..
Ještě v listopadu
tuhle zrůdnou vládu
od úterka do úterka
proháněl by holí,
- pak si stejně Schwarzenberga
prezidentem zvolí!
Ani v jistých krajích
od severu na jih
pro samé petiční listy
nevládne se lehce:
lid si zvolil komunisty
- a teď je zas nechce!