Česká Politika
Anotace: copyright Matthew Cope
Politika v našich zemích upadá,
peníze z našich kapes tečou do neznáma.
Většina našich politiků s korupcí měla styk,
korupce to je velice nepěkný zlozvyk.
Politika je práce pro lid a občany země české,
politici to mají všechno lehké.
Přečteno 564x
Tipy 2
Poslední tipující: Lostgen.
Komentáře (0)