Dánský "drahoušci"
Anotace: Článek z Dánského tažení Prahou v odkazu níže: https://picasaweb.google.com/ZENITZERO666/FILMOTEKAULOZTO#5845673366441902786
Střežte se a chraňte se
jsou tu Dánové,
sotva rok - dva dospělý
náctiletý sráčové.
Takovýhle parchanty
ty nám byl čert dlužen,
do Prahy byl náklad hajzlů
na prázdniny složen.
S fašounama vyběhly jsme
už před mnoha lety,
teďkon směrem na Ruzyň
Nord divisn letí.
Do sněhu si čmáraj hagal
a hákový kříže,
takovýhle idioty
mám v prdelní díře.
Fotři, matky těhlech grázlů
přijeďte si pro ně,
dělají tu jenom bordel
nestojíme o ně.
Přečteno 581x
Tipy 1
Poslední tipující: Ružka
Komentáře (1)
Komentujících (1)