Anotace: (neplést s Petrem Panem)
veselo
bude
uraženo
pár
z profese na zvědavost šitou
rétorem
s hubou hbitou
s pádovou tendencí se k zemi
častěji
než kmen s větvemi
kácet
a trochu pokřivená tvář
k té straně
kde málokdy se z dlaně
do té druhé
přesýpá…
doladit konkrétní hanobení
jedinců k pobavení
dolních deseti
pro děti
snad atlas stromů
to aby cestou
třeba domů
gramotnost nám ……. slunci vstříc
džezová sekce
plná
rudého
co ze dna kronik loňských sezón
mělo zrát..
náš stát ti patří
veselý Dědku (moc se omlouvám, to jen kvůli rýmu)
buduj ho po celou pětiletku
hele není to ten co na vysočině objímá stromy? :-) ..dala bych si Bechera když ho vidím ;-)
26.02.2013 09:24:29 | xoxoxo