Jak je těžké odcházet…
všechno spěje k večeru
vlečeš tělo po Praze
duše kdesi v éteru
a ta rána bez cíle
konec všeho napětí
včera jsi byl při síle
dnes jen hra či paměti
ještě pomník na Letné
nebo aspoň v parku
kde si duše záletné
dělaj další čárku
holubi tě potřísní
psi tě rádi vidí
dávno bude po tísni
tvé i jiných lidí