Neutěšená
Anotace: ...chybí nám velcí mužové minulosti.
Plivem´si do tváří a někdy pod nohy...
Plivem´před oltáři a někdy i na bohy...
Pranýře tak rádi stavíme ze závisti...
Kamenujte rytíře! Jsou to potížisti!
Král padl, teď nám zloděj vládne...
Co bude dál, když lež na rtech sládne?
S hrdostí chci kosti v rodnou hroudu složit...
Legendě z Blaníku, dej zas v srdci ožít...
Ve svědomí volám Havlíčku, Huse, Kryle!
Chci úsvit pro lidi, ve vlasti naší milé!
Nebude Čechů víc, co by se za zem brali?
Vpřed v řadách v předklonu! K těm co na hlavu nám...!
Přečteno 547x
Tipy 3
Poslední tipující: Amonasr, VEDz RVAHEs, Druhá jizva v duši
Komentáře (1)
Komentujících (1)