K zamyšlení ...
Anotace: ... jsme to co jsme .... nebo to co by jsme chtěli být ...??
*
Jsem založením pacifista, ....
ale s generalizujícími závěry s humanitárním podtextem mám problém ....
Kdo jsou to vojáci ???
Proč je lidské společenství cvičí, vyzbrojuje a financuje ???
K čemu je lidstvu rolník který nezaseje a nesklidí ...??
... a na co mu tedy komunita koupila nový pluh ... :-)
***- ... podléháme fikci co jsme ... a jací by jsme chtěli být
jenže pokud bude ten predátor a bestie v nás .... budou i vojáci ....
a vojáci nejsou společností primárně určeni k tomu aby rozhodovali podle svého uvážení o tom zda zabíjet ... či se dát zabít ...
*** *** - ... o tom rozhodují delegované autority
/ právě vámi /
... a ty také potom udělují za stejnou činnost medaile za statečnost
.... ... a nebo ... oprátky ... :-((
*
----------------------------------------------
Comment : 12.07.2013 - 11:15
Dílko : .......... "Úsvit " » autor: » Máta »
Přečteno 688x
Tipy 11
Poslední tipující: Noc17, callowsick, Jeněcovevzduchukrásného, Niky88, Romana Šamanka Ladyloba, isisleo
Komentáře (3)
Komentujících (3)