Volní?
Anotace: taková kratší, bez hlubšího významu
Při něze bolestných umírání,
v trýzních, jimž stěží něco brání,
hrajem hry na štěstí, užíráni žalem,
v bojištích života, při souboji stálém.
Že prý jsme svobodní, bohatí a šťastní?
Nejdřív se rozhlédni… a až potom žasni.
Přečteno 596x
Tipy 11
Poslední tipující: Radhuza, Amonasr, Sýkorka07, danaska, Therentia, Isquieasuus, Robin Marnolli
Komentáře (4)
Komentujících (2)