Ale tyto řeči také ne.
Tleskám autorovi, ač básnicky a v rytmu to občas pokulhává (ale to se dá napravit), že tepe do kapitalismu. Víc tepání do kapitalismu a míň básní o růžích a motýlech! :) Neberte to jako "rudou agitku", ale dnes máme proklatě mnoho hospodsky nadávacích protestsongů typu "Za co pane bože za co" avšak proklatě málo poezie politické, protože holt pořád ještě v tom vidíme nějaký "přežitek minulého režimu", který nám angažovanost bohužel zhnusil, stejně jako odbory.
22.04.2014 16:19:02 | LVCIVS VINICIVS TORQVATVS
Žádná demokracie ani jiná kracie či ismus svět nespasí.
02.04.2014 07:58:43 | Lilien