Je cítit zápach
Z tohohle hnusu
Není zelený
Není z kaktusu,…
Jen cítit dým
A místama smrad
To nepochopíš
Nebo snad ?
Nechci tu hnít
V téhle muzice
Příště vyvarujte se
Takové opozice !
ty budeš za pár let psát taky jinak. Já jsem - holt! chorobnej optimista a koukám vidět na světě pokud možno raději pozitivní věci. Pomáhá to přežít sračky...