Prosím
Anotace: A je tu další výplod mé kreativity, který by měl spíše zůstat skrytý, ale nemůžu si pomoct!
Drazí přítomní vrazi,
mám na vás velkou prosbu.
Když nastanou mrazy,
omezte tu hloupou hrozbu.
Venku mrzne a všichni radši leží ,
pochybuji, že vás to v té zimě baví.
Myslím, že se Vám i špatně běží,
když oběti prchají a chcípají.
Nemáte z toho jistě ten požitek,
tak se na to vykašlete a běžte spát.
vraždit v zimě umí každý dobytek,
můžete jít do sklepa a špinavé prachy prát.
K závěru bych ráda zmínila,
že léto také není roční doba ideální.
Ovšem to bych ještě pochopila,
Máte jistě svá nařízení.
Přečteno 476x
Tipy 4
Poslední tipující: Jan Urban, Kott, SmallGeorge
Komentáře (3)
Komentujících (3)