Anotace: Co se stane s těmi, kdo vyrůstají mezi hlavněmi pušek? (daktyl)
pospíchej, vojáčku
neboj se ničeho
sundej prst ze spouště
- ty sám jsi střelivo!
vystřelen z domova
do cizí krajiny
kamenem vítá tě
i ten, kdož bez viny
nediv se, hrdino
netřeba stříleti
a přeci zabíjíš
naděje pro děti
všude kam vejdeš, tam
zanecháš šlápoty
stejně, až vyrostou
chtějí být jako ty
pospíchej, vojáčku...
Hm, působivě uchopeno :o)
09.10.2014 12:45:58 | Akrij8
Díky. Jsem rád, že se mi povedlo vytvořit sdělení i v tak stísněné formě.
09.10.2014 16:11:30 | Tom Dvořák