….a pak, že nemáme Pána
Až vyhlásíme válku
a nebude to dlouho trvat
budeme v předu v první linii, ovládaní na dálku
a budeme muset...to vstřebat
Až budou pánové
z Wall Streetu, nebo Kremlu
po nás tasit meče
My budeme v zákopech
pokorně a bojácně klečet
….a pak, že nemáme Pána !
Přečteno 408x
Tipy 2
Poslední tipující: enigman
Komentáře (4)
Komentujících (3)