Nadepsáno

Nadepsáno

Anotace: ,,,,,,

Stavím si nápis z písmen v polévce
Je dobře hustá a horká
Nebudu čekat, až budu důchodce
Sdělím to Světu hned, za horka !
KURVA SVĚT !!!
to zní jak název filmu
Co krás je kolem všude
a šlapeme si po štěstí!
Po zádech mi běhá mráz
když vzpomenu na
Karla Kryla,
jak zařízli ho
Protože kázal pravdu i v neštěstí...
Autor v.hercik, 05.02.2015
Přečteno 670x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel