Konvoj emocí
Anotace: pozdrav americkému konvoji
Vozidlo č.1:
Dragounská jízda
spojenci jedou
ukázat
co je to síla.
Vozidlo č.2:
Domeček z karet
ve větru se nahýbá
nechceme válku
koho to zajímá
jen moc a síla.
Vozidlo č.3:
Zoufalé plivance
odrazí pancíř
přehnané emoce
a šup na pranýř.
Vozidlo č.4:
Prapory poseté
padesáti hvězdami
ostatní prý jsou
prokleté
co nejsou s nimi.
Vozidlo č.5:
Ať radši přijede
pan moudrý Vladimír
Slovani Slovanům
zavládne světomír.
Vozidlo č.6:
Amíci na hovno
opičí prezident
Rusové agresor
nejlepší argument.
Vozidlo č.7:
Zapalte Mek Donald
budem jíst pyrožky
exodus kokakol
z naší sámošky.
Vozidlo č.8:
Poslední v koloně
"Dasvidáňja amerikánci"
byli jste v pohodě
lepší však byli Němci.
Přečteno 422x
Tipy 5
Poslední tipující: Kubský P., Amonasr, Frr
Komentáře (0)