Liberlandské štěstí
Včera jsem chtěl navštívit
kluka bez domova
Bohužel, nebyl doma
Asi se přestěhoval do Liberlandu
zakládají tam prý Turci
novou bandu
Svobodná zem, svobodné myšlení
Ráj na Zemi
Zákony pošpiní...
Přečteno 467x
Tipy 2
Poslední tipující: Luky-33, hanele m.
Komentáře (2)
Komentujících (2)