Volební kolo
Anotace: Volby jdou ruku v ruce s koblihami.
Mám autistické rysy.
Asi.
Nějaký stupeň už to bude.
Jak asi?
Dřív se za lístek dávalo kilo,
dnes jen koblihy.
Řekněme, že ale s marmeládou!
Za červenou slast stojí za to lístek
do urny vhodit.
Alespoň mám ten pocit.
Už nemám ty rysy.
Peněženka je prázdná.
Jdu na náměstí.
Kde jen jsou koblihy mizerný?
S cukrem i bez.
Stojím na náměstí.
Kolemjdoucí se nezastaví.
Dělám, že čtu.
Možná.
Ta lež dala se přehlédnout?
Ach!
(Ne)stojím na náměstí.
Ale stojím.
A bez rysů. Bez charakteru.
Bez marmelády.
Komentáře (0)