Už zase voní šeříky
tak jako tenkrát před lety
Rusové přišli s amíky
a Praze kvetly květy.
V oblacích křídla Mustangů
kreslila vítězné vzory
Harpiím s kříži na křídlech
bestiím řvoucím vzdory.
Tygry s těžkými pancíři
ryly se v naší zemi,
prchaly s pocitem bezmoci
bili je všemi směry.
Hrdost a radost z vítězství
dávala nám naději žití
šanci na lepší budoucnost
na radost našich dětí.
Tak na to nezapomínejme!!!