Pseudodemokracie
Anotace: Kryl by plakal... https://www.youtube.com/watch?v=Ak8o5lSU6xQ
Sbírka:
Homo homini lupus
Demokracie rozkvétá
Byť s genetickou vadou
Ti, co dřív kradli po léta
Dnes zadobře jsou s vládou
Demokracie zavládla
Byť syn vraždí tátu
Kolem krouží letadla
Českého emirátu
Demokracie panuje
Bez nás a pragmaticky
Z ovcí se raduje
A nemá ráda vlky
Demokracie zahnívá
Zbývá jen tiše doufat
Že ještě čas nám zbývá
Než budeme muset zoufat
Přečteno 935x
Tipy 2
Poslední tipující: Fany, Oxík
Komentáře (0)