Takovej protestsong hm..budouctnost už nás požírá celkem rychle řekla bych.Dobře napsané i když chvilkama to trochu ulítlo z rytmu a čtlo se to prkenně Ale nakonec to účel splnilo.Vlastně takové básně ani rytmus moc nepotřebují jde o obsah a ten je splněn.Promiñ můj ne moc moudrý komentář :-)
12.09.2016 05:44:17 | xoxoxo
Můžeme tupit nebo se upít... líbí se mi konec - seberme vlastní otěže nebo nás budoucnost seřeže... není to dostatečně silná hrozba, abychom přestali plakat a začali na sobě makat? :-) Krásný den.
11.09.2016 08:41:57 | Iva Husárková