Anotace: Autor se zde vyjadřuje k současnému politickému dění v čechách i ve světě,a vysílá tak svůj jasný názor k zastáncům politické extremní levice.
S otevřenou náručí tu stojí,
vedle davu v úbočí,
na ostatní serou,
smějí se nám do očí.
Rozkrádaj nám stát,
ničí naše úsilí,
média nutí lhát,
-Sráči zbabělí.
Levice se příliš sluní,
utečence přivádí,
I když od nich bomby duní,
a kulky lítají.
Doupata zla se tu rodí,
sluníčka jdou Islamistům vstříc,
vláda se na to kouká,
a má usměvavou líc.
Unie Muslimy do našich domovů pouští,
nezaobírající se naší nevolí,
že po klidu oni touží,
se stříbrným kufrem a Samopalnou pistolí.
Čech je ve své zemi pánem,
chraňme i dále svoji zem,
kostel ať je stále svatostánkem,
křesťanským symbolem.
Seš-li hrdým Čechem,
Vytrvale bojuj za czexit,
Ten kdo chce aby ses klanil před Alláhem,
není čestným Čechem,
nýbrž Čechům Parazit.