Pray for Paris-memories
Anotace: Báseň k 1.výročí teroristických útoků na Paříž
Je to jeden rok,vím,byl to pátek nikdy nezapomenu na to trauma a zmatek.13tého pátek prý je smolný den,to co se v listopadu stalo nebyl jen můj špátný sen.Proč je na světě tolik věcí zlých,už nikdy nebudu chuť cestovat mít.Rozum my ztrácíme na poplach bije xenofobie.Proč nikdy z hlavy nevymažu síň Le bataclan,už nesmí nám vládnout ten islámský klan.
Komentáře (0)