Slova, slova
Ty, má básni
Toulala ses po kopcích a dolech
Než přistála jsi na mém stole
Na papíře pod pravicí
Ty, stará věto
Držela ses za zuby
A než vyslovena bylas
Utnuli tě bezdušní
Pravdo, slyšíš?
Blázen tě volá ze hřbitova
Odkud volat by tě měl
Když umlčen byl dřív než ty?
Přečteno 518x
Tipy 5
Poslední tipující: Iva Husárková, bogen, Fany, Cyrda
Komentáře (1)
Komentujících (1)