Invazivní druh
Anotace: Píseční lidé se prostě s těmi ostatními nesnesou...
Žhnoucí slunce ohlodává bělavé kosti
Ležící věky na bitevním poli
Kdysi to byli vítaní hosti
Nyní na prach se k poledni drolí
Jejich duše pozřel věčný čas
A nezbyl po nich ani stín
To je osud každého z vás
Vy nepřinášíte dost obětin
Tak rozvrátíme vaše země
Vymažeme z map i glóbů
Jak jed by trávil vaše plémě
Popliveme lán vašich hrobů
Z děl, tanků a kulometů
Spolu s deštěm granátů
Smrt snese se na planetu
Jak z filmových plakátů
Přečteno 550x
Tipy 2
Poslední tipující: Iva Husárková
Komentáře (0)