Cítím lví srdce statně bít!
Slyším slova hymny v uších znít!
Kam se naše hrdost odebrala skrýt?
Nenechme českou zemi rozkrádat a hnít!
Pociťuji lásku k zemi naší!
V čase, kdy se mračna nad horami snáší!
Ve chvíli, kdy nad hlavami český prapor vlaje!
Rozkradači se tváří, že vše je dokonalé!
"Už je čas Svatý Václave!"
https://www.youtube.com/watch?v=JLzKrofyrtM
Naprosto dokonalé a podtrženo tím videem. ST, kdyby to šlo, dal bych víc.
08.02.2017 04:59:08 | banan
Děkuji ti banáne, jsem rád, že to stále mnohé z nás mrzí a není všem dnům konec, aby jsme se dočkali nějakého příjemného zvratu. :-)
08.02.2017 11:49:24 | Kubíno
Asi čeká až ho taky ukradnou
08.02.2017 01:37:58 | klaun