Výkřik z davu
Anotace: Co mi to tu tvrdíte? Jaké bulíky na nos mi věšíte? Proč mě klamete? Pravda s vámi všemi stejně jednou zamete.
Co mi to tu tvrdíte?
Jaké bulíky na nos mi věšíte?
Proč mě klamete?
Pravda s vámi všemi stejně jednou zamete.
Jste snad lepší než ten předchozí?
Jste snad z jiné odnoží ?
Máte důkazy které mi pravdu doloží ?
Něco, co mě fakt položí ?
Ale mě už nepřesvědčíte..
už to neodčiníte.
Nejsem jak ti slepý voliči
ani hloupý buřiči
kteří vás stejně nepřekřičí.
Říkáte si ranhojiči,
ale ve skutečnosti jste jen bacilonosiči.
Či?
Přečteno 700x
Tipy 5
Poslední tipující: piťura, Iva Husárková, Jin&Jang
Komentáře (2)
Komentujících (2)