Nešťastná země
Morové sloupy
bodláků
tiše v polích ční
tak jako zlý
tak jako člověk hloupý
co mluví
pro sebe
a k sobě
a pro řídké slovo
nic se nedoví ...
A nocí
marně bubnují
smutné rosy
proměněné v kroupy
a do prsou
země žalují ...
A dnem létají
podrážděné vosy,
co do zlatých bání hrušek
jen bodají a bodají...
Umíráček vyzvání
když umrlčí zlaté plody
v slzách zemi líbají ...
Přečteno 612x
Tipy 7
Poslední tipující: Ruda Štola, Fany, Iva Husárková, Akyš, zdenka
Komentáře (2)
Komentujících (2)